G-1SB1KV1D8X
Coaching voor artsen

Tijdens onze 15 minuten durende kennismaking bespreken we waar je het meeste tegenaan loopt en kijken we of we een goede match zijn. 

Weer rust in je hoofd en met plezier dokteren

Krijg duidelijkheid in waar de schoen wringt en hoe je dit kunt oplossen.

Het kennismakingsgesprek kost niets, alleen wat van je tijd.
Als ik denk dat ik je niet kan helpen, dan zal ik dat eerlijk zeggen.

Onze gesprekken zijn vertrouwelijk en zullen nooit buiten de muren van mijn spreekkamer komen.

over

Hi! Ik ben Marianne Brouwers

Hi. Ik ben coach. Ik ben oud-huisarts. Ik ben onderzoeker. Ik ben trainer en moeder.
Mijn aanpak is uniek en helpt je om zonder stress effectief en efficiënt te dokteren op een manier die bij jou past. Samenwerken met collega's op de manier die jij wil. Je krijgt weer plezier in je werk en aan het einde van de dag hou je ook nog energie over voor andere dingen.
Mijn visie is eigenlijk heel simpel. Om een goede dokter te worden moet je niet alleen medisch inhoudelijk een kei zijn, maar ook op het gebied van samenwerken, communiceren en vooral zelfkennis.
Je moet weten wie je bent als persoon en wat bij je past. Als je dat weet, dan wordt dokteren een stuk makkelijker en kun je als arts de beste zorg leveren.

Marianne heeft me geholpen mijn eigen missie en visie te verhelderen. Ze is zeer professioneel, kan goed luisteren en weet feilloos je kracht maar ook de knelpunten te identificeren. Haar kracht is dat ze zelf arts is en daardoor weet hoe het in de gezondheidszorg werkt.

uroloog

Goed in boventafel krijgen van het probleem. Op een lastiger punt in mijn opleiding heeft Marianne me geleerd hoe om te gaan met tegenslagen en mijn werkplezier weer terug te vinden. Ook haar kennis en kunde over de omgang met patienten en communicatie met collega's hebben me erg geholpen. Als je nadenkt over coaching of het denkt nodig te hebben, dan beveel ik Marianne van harte aan!

Radioloog

coachees
0
jaar ervaring
0
jaar coach
0
Marianne
0

Ik zou het superleuk vinden om met je te werken en mijn kennis en ervaring met je te delen. Om jou je doelen te laten bereiken en je de beste dokter te laten zijn die je kunt zijn. 

Ik hoor graag van je!

©Copyright 2024 Artsenkompas