G-1SB1KV1D8X
cropped-Kopie-van-Artsenkompas-3.png
Gratis sessie

Tijdens onze 20 minuten online coachingssessie, bespreken we je vraag en dan merk je meteen hoe mijn expertise en ervaring ook jou kan helpen. Dat kost niets, alleen wat van je tijd!

Stop het malen in je hoofd en begin met oplossen

Bespreek je twijfels en start met een begin maken om verder te komen.

Deze coachingsessie kost je niets, alleen wat van je tijd.
Als ik denk dat ik je niet kan helpen, dan zal ik dat eerlijk zeggen.

Geen klik in dit gesprek? Even goede vrienden.

Over mij

Hi! Ik ben Marianne Brouwers

Ik ben huisarts np en gecertificeerd coach en supervisor voor jonge dokters. Ik help jonge dokters die steeds minder werkplezier hebben en twijfelen aan hun vak, keuzes te maken voor hun toekomst en zo de dokter te worden die ze willen zijn. Ik laat ze zien waar ze precies tegenaan lopen, wat hun talenten zijn en hoe ze die kunnen inzetten om hun problemen te tackelen. Zelfs als ze er al aan denken om hun doktersjas aan de wilgen te hangen!
Omdat ik zelf AIOS ben geweest en lang gewerkt hebt als huisarts, gepromoveerd ben en lang in de academie gewerkt heb als docent, ken ik de wereld van artsen van binnen en van buiten.
Ik ben kritisch en direct, en neem geen genoegen met blabla. Ik hou van mensen die met open blik zichzelf kritisch durven te bekijken en durven falen. Dat maakt dat ik soms nogal ongeduldig, maar wel eerlijk ben. Voor gevoelige artsen ben ik dus soms te overweldigend, maar mijn cliënten roemen mijn positieve energie en liefdevolle commentaar. Ik hou van concrete oplossingen en heb nul zweefpotentie.

Marianne is goed in het boven tafel krijgen van het probleem. Op een lastiger punt in mijn opleiding tot radioloog heeft ze me geleerd hoe om te gaan met tegenslagen en werkplezier weer terug te vinden. Ook haar kennis en kunde over de omgang met patiënten en communicatie met collega's hebben me erg geholpen. Als je nadenkt over coaching of het denkt nodig te hebben, dan beveel ik Marianne van harte aan!"

radioloog

Ik ken Marianne als een ontzettend positief ingestelde collega. Zij weet de kern te verduidelijken door haar manier van coachen. Haar positieve energie helpt om op een verlichtende manier naar je eigen werk te kijken.

huisarts

©Copyright 2023 Artsenkompas