G-1SB1KV1D8X
REVIEWS

“Marianne is kritisch en doortastend, maar er is voldoende ruimte om zelf tot nieuwe inzichten te komen. Een kort maar verduidelijkend traject heeft me geholpen een goede stap vooruit te zetten.”
Erik Dieters, AIOS

Saskia van der Meer

Uroloog

Marianne heeft me geholpen mijn eigen missie en visie te verhelderen

"Ze is zeer professioneel, kan goed luisteren en weet feilloos je kracht maar ook de knelpunten te identificeren. Haar kracht is dat ze zelf arts is en daardoor weet hoe het in de gezondheidszorg werkt."

Joost Lameijer

Radioloog

Goed in boven tafel krijgen van het probleem

"Op een lastiger punt in mijn opleiding tot radioloog heeft Marianne me geleerd hoe om te gaan met tegenslagen en werkplezier weer terug te vinden. Ook haar kennis en kunde over de omgang met patiënten en communicatie met collega's hebben me erg geholpen. Als je nadenkt over coaching of het denkt nodig te hebben, dan beveel ik Marianne van harte aan!"

Sjama de Boer

Huisarts

Integer en creatief

"Ik ken Marianne als een ontzettend positief ingestelde collega. Zij weet de kern te verduidelijken door haar manier van coachen. Haar positieve energie helpt om op een verlichtende manier naar je eigen werk te kijken."

Jennifer van der Heiden

Jeugdarts

Positieve energie

"Marianne valt op door haar integriteit en creativiteit. Met haar methode kom je echt dicht bij jezelf te staan en daarbij passende carrièrestappen."

Wil je voor jezelf wel eens kijken of bovenstaande echt klopt?

Plan dan nu je gratis sessie. Dan bespreken we je vraag en dan merk je meteen hoe mijn expertise en ervaring ook jou kan helpen. Dat kost niets, alleen wat van je tijd.