G-1SB1KV1D8X

Controle over je tijd

1-daagse live training om meer rust, controle en overzicht over je werk als arts te krijgen
Datum: zaterdag 16 september 2023 van 9.00 - 16.00u

Een steeds terugkerend onderwerp in mijn coachingsgesprekken met artsen is de werkdruk die jullie ervaren. 

Jullie vinden zorgen voor je patiënt het allerleukste wat er is, maar door al het gedoe (al die telefoontjes, ongeduldige patiënten met korte lontjes, al die (ernstig) zieken, zieke collega’s, constante veranderingen…) erom heen wordt juist dat jullie moeilijk gemaakt. 

Hierdoor heb je continue het gevoel dat je tijd tekort komt en loop je de hele dag achter jezelf aan te rennen. 

Dus hoe kun je nu beter omgaan met je tijd, zodat je met meer rust, controle en overzicht je werk kunt doen en je niet ’s avonds nog allerlei dingen aan het doen bent?

Hiervoor heb ik een interactieve 1-daagse training Controle over je tijd gemaakt waarin je gaat leren hoe je je tijd besteedt en prioriteiten stelt, en leer ik je de tips en tricks, afgestemd op jouw situatie, om je tijd beter te managen.

Verder ga je actief aan de slag met het leren van omgaan met situaties die je tijd opslurpen door met behulp van een trainingsacteur live teo efenen in bijv. nee-zeggen zonder daarbij in een conflict met de ander te komen. Geen enkele andere training over beter omgaan met je tijd heeft dit, dus alleen dáárom moet je al komen! 😃

Na deze training kun je proactief zijn, delegeren, prioriteiten stellen, omgaan met het uitlopen van je spreekuur, je agenda structureren en beter nee-zeggen, zodat je niet meer het gevoel hebt dat je dag als zand door je vingers glipt en je helemaal overweldigd wordt door je to-do lijst.

Je bent beter in staat overzicht te houden over je dag en te doen waar JIJ het gelukkigst van wordt.

Omdat ik voldoende aandacht aan iedereen wil kunnen geven en iedereen de gelegenheid wil geven om te kunnen oefenen, heb ik ervoor gekozen om een een klein groepje van max. 10 mensen deze training te geven

What's inside:

Marianne heeft een heel fijne manier van onderwijs geven met veel ruimte voor delen en interactie. Veilige sfeer.

deelnemer training

Hoe ik werk

Toegankelijk, nuchter, kritisch en met humor

1. We doen het samen

Jij bent de expert van jouw leven en daarom het uitgangspunt. Ik werk graag met de concrete problemen die jij ervaart in je werk.

2. Ruimte voor experiment

We kunnen er wel over blijven praten, maar gedrag verander je pas als je ermee gaat oefenen. We lachen erom als het fout gaat en hup...weer verder!

3. We gaan door tot jij het helder hebt

Ik ben resultaatgericht, maar ik ben pas tevreden als jij weer vooruit kunt.

Wat is je investering? 

Deze training kost 197 euro  (excl. BTW). 

Hiervoor krijg je dus een hele dag training (van 9-16u), inclusief heerlijke lunch op een prachtige lokatie in de Oisterwijkse bossen, in een klein groepje van gelijkgestemde artsen. 

Daarnaast krijg je ook een werkboek met alle tips en tricks om nog eens na te lezen  en een follow-up sessie via Zoom, 4 weken na de training om te bespreken hoe het gaat en om de puntjes op de i te zetten. 

Lukt het om wat je geleerd hebt toe te passen in de praktijk? We kunnen dan samen nog bespreken wat je evt. nog nodig hebt.

Samengevat:

  • Interactieve training gericht op jouw persoonlijke situatie, inclusief oefenen met trainingsacteur
  • Max. 10 deelnemers
  • Voor artsen al dan niet in opleiding (huisartsen, SO’s, medisch specialisten, AIOS/ANIOS)
  • Geplande datum: zaterdag 16 september a.s. van 9-16u (incl. overheerlijke lunch)
  • Lokatie: Groot Speijk in de Oisterwijkse Bossen.
1-daagse live training om meer rust, controle en overzicht over je werk als arts te krijgen
Datum: zaterdag 16 september 2023 van 9.00 - 16.00u
typing on computer